Zingeving voor zorgverleners. Dat geeft zin!

Werk je in de zorg en wil je meer doen met de vragen die achter de gewone alledaagse opmerkingen liggen? Wil jij mensen echt horen en uitstralen dat je luistert? Kortom, wil jij werken met bewezen methodes die de spirituele laag bij je patiƫnten/cliƫnten aanboort? Dan heb ik goed nieuws voor je: zingeving kun je leren. Met creatieve toepassingen, bewezen methodes en tools waar je vrolijk van wordt. Zodat jij weer met zin gaat zorgen. Op deze site vind je

 om meteen toe te passen.
en maak je gebruik van deze tools, dan graag wel een naamsvermelding erbij: Beatrijs Hofland.

Ik ben Beatrijs Hofland, als geestelijk verzorger getraind in luisteren en begeleiden van mensen met levensvragen.

Ik bied persoonlijke ondersteuning voor wie te maken krijgt met levensvragen en voor wie het leven niet meer vanzelf spreekt. Ik ben werkzaam in een instelling voor ouderenzorg en daarnaast in de thuissituatie op aanvraag. Deze consulten worden volledig vergoed als je 50 jaar of ouder bent, of als je in aanmerking komt voor palliatieve zorg. Dit geldt voor wie woont in de regio Breda. Geestelijk verzorgers vindt je door heel Nederland: kijk hiervoor even op geestelijkeverzorging.nl. 

Op mijn eigen website www.zingevingopdekaart.nl vind je alle nodige info als je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding.

Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Zingeving op de kaart

Wat kun je doen voor mensen die een corona-infectie hebben doorgemaakt? Aandacht voor levensvragen is iets wat alle zorgverleners kunnen leren. Hoe je dat doet en wanneer je een deskundige (geestelijk verzorger) inschakelt, zie je in onderstaand filmpje van 1 minuut:

Wie door de huidige maatregelen geen persoonlijk afscheid kan nemen van de naaste, kan zich enorm eenzaam en verdrietig voelen. Daarom vind je hier handreikingen om toch op een eigen wijze, met eigen rituelen afscheid te kunnen nemen. Klik hier voor de de uitgebreide handleiding rituelen. 
Toolbox

Inspirerende werkbladen en materialen om zingeving in de zorg bespreekbaar te maken. Met tips om zelf met meer zin aan de slag te gaan. Al veel zorgverleners zijn je voor gegaan en hebben deze materialen met veel plezier in hun eigen werk ingezet. In de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, hospices en thuissituatie. Er zijn ook materialen voor intervisie-bijeenkomsten en teambuildingstips. Neem gauw een kijkje bij de toolbox:

Levensvragen 

Aandacht 

Vragen waar het echt op aankomt. In de curatieve en palliatieve zorg is een open gesprek een teken van goede zorg. Hoe je dat gesprek aangaat, lees je hier. Met gesprekskaarten die ontwikkeld zijn op basis van wetenschappelijke richtlijnen. Aandacht.

No stress

Energie

Wat zou dat heerlijk zijn: stressloos werken. Hier mijn gouden tips: iets met keien, stenen en zand. Een invuloefening om stil te staan bij wat voor jou echt belangrijk is.
Direct aan de slag?

Diensten

Presentatie en training

Zingeving op de kaart zetten in je organisatie. Scholing en training door ervaren geestelijk verzorger. Neem contact op voor meer info.

Toolbox

Een toolbox vol handige en inspirerende materialen en werkladen. Gratis te downloaden of verkrijgbaar als print in de webshop.

Geestelijke verzorging

Geestelijke verzorging en thuisbegeleiding. Voor iedereen van 50 jaar en ouder of in tijden van ernstige ziekte: kosteloze begeleiding.  Meer informatie op zingevingopdekaart.nl

CONTACT 

Beatrijs Hofland
Dordrechtseweg 2

4911 AB Den Hout

Email

beatrijs.hofland@gmail.com

Zingeving op de kaart:

Kvk inschrijving: 77263723