Kijk hier voor een welkome adempauze:

3 minuten adem meditaties:

Podcast innerlijke ruimte: klik op Spotify of Anchorfm

Wie door de huidige maatregelen geen persoonlijk afscheid kan nemen van de naaste, kan zich enorm eenzaam en verdrietig voelen. Daarom vind je hier handreikingen om toch op een eigen wijze, met eigen rituelen afscheid te kunnen nemen. Klik hier voor de de uitgebreide handleiding rituelen. 


Zingeving voor zorgverleners. Dat geeft zin!

Werk je in de zorg en wil je meer doen met de vragen die achter de gewone alledaagse opmerkingen liggen? Wil jij mensen echt horen en uitstralen dat je luistert? Kortom, wil jij werken met bewezen methodes die de spirituele laag bij je patiƫnten/cliƫnten aanboort? Dan heb ik goed nieuws voor je: zingeving kun je leren. Met creatieve toepassingen, bewezen methodes en tools waar je vrolijk van wordt. Zodat jij weer met zin gaat zorgen. Op deze site vind je

 om meteen toe te passen.
en maak je gebruik van deze tools, dan graag wel een naamsvermelding erbij: Beatrijs Hofland.
Toolbox

Inspirerende werkbladen en materialen om zingeving in de zorg bespreekbaar te maken. Met tips om zelf met meer zin ana de slag te gaan.

Levensvragen 

Aandacht 

Vragen waar het echt op aankomt. In de curatieve en palliatieve zorg is een open gesprek een teken van goede zorg. Hoe je dat gesprek aangaat, lees je hier. Met gesprekskaarten die ontwikkeld zijn op basis van wetenschappelijke richtlijnen. Aandacht.

No stress

Energie

Wat zou dat heerlijk zijn: stressloos werken. Hier mijn gouden tips: iets met keien, stenen en zand. Een invuloefening om stil te staan bij wat voor jou echt belangrijk is.


Webshop

Materialen en werkbladen als printversie verkrijgbaar.Direct aan de slag?

Diensten

Presentatie en training

Zingeving op de kaart zetten in je organisatie. Scholing en training door ervaren geestelijk verzorger. Neem contact op voor meer info.

Toolbox

Een toolbox vol handige en inspirerende materialen en werkladen. Gratis te downloaden of verkrijgbaar als print in de webshop.

Geestelijke verzorging

Geestelijke verzorging en thuisbegeleiding. Voor iedereen van 50 jaar en ouder of in tijden van ernstige ziekte: kosteloze begeleiding.  Meer informatie op zingevingopdekaart.nl

CONTACT 

Beatrijs Hofland
Dordrechtseweg 2

4911 AB Den Hout

Email

beatrijs.hofland@gmail.com

Zingeving op de kaart:

Kvk inschrijving: 77263723